Stiri. Comunicate

Cand comunicatele de presa te trag de maneca

By  | 

In ultimele zile, am primit mai multe comunicate de presa pe care, din lipsa de timp, nici n-am apucat sa le deschid. Astazi, am zis ca e timpul sa fiu cu lucrurile la zi. Si am inceput sa citesc comunicatele respective. Parca aveau ceva personal cu mine. :)

Wella ma intreaba daca am un par rebel. Glumesti? Ar fi bine daca ar fi doar rebel! Dar e al naibii de incapatanat si cu o personalitate de-ti vine sa-l tai!

Nivea imi aminteste ca odata cu frigul si parul se zgribuleste, adica se deshidrateaza, se degradeaza si devine mai tern. Mie-mi spui? Ca o sa ajung sa-mi torn o sticla de ulei in cap, ca sa il readuc la viata! Stiu, la mine e si pe motiv de stres, de faptul ca uneori si uit sa beau apa, ceea ce e cred si mai rau.

Jessica Cosmetics imi aminteste ca in weekend merg la o nunta. Ma rog, nu imi aminteste chiar de nunta care e pe bune, dar cand vine vorba de lac de unghii asortat cu ruj, contraste, centrul atentiei si altele similare, eu ma gandesc la astfel de evenimente.

Dar cel mai puternic sentiment de vinovatie l-am simtit in fata comunicatului de la Repechage. Foarte bine intentionat, de altfel, cu un mesaj despre ingrijirea pielii. Dar mi-a amintit ca eu la capitolul sport stau cel mai prost. Si ca ar trebuie sa nu mai caut scuze si sa ma apuc de treaba.

Multi ani, prea multi ani, am fost omul care s-a pus pe ultimul plan. Iar de cand am devenit mama, am avut si pretextul perfect.

Stiu insa ca tine de mine sa iau atitudine, sa fac ceva. Si poate ca nu e intamplator ca ajung la mine astfel de comunicate, care imi amintesc de mine. Poate ca, trasa de maneca, voi si face pasul de la teorie la practica. Mi-ar prinde bine!

Si ne-ar prinde bine noua, in general, femeilor si mamelor, sa ne amintim ca cele mai importante fiinte din viata noastra trebuie sa fim chiar noi. Ca, da, copiii sunt extrem de importanti, familia in general este universul nostru, dar ca daca noi nu ne acordam importanta, nici cei din jur – inclusiv copiii si familia – nu ne vor oferi importanta cuvenita. Ca daca noi nu avem grija de noi, nu avem cum sa le cerem celorlalti si sa avem asteptari de la ei sa aiba grija de noi. Si ca daca nu le oferim un exemplu copiilor despre ce inseamna sa ai grija de tine, nu ii putem forta pe ei sa aiba grija de ei.

Asa ca, dragele mele, – si aici ma includ si pe mine insami – amintit-va de voi, aveti grija de pielea voastra, de parul vostru, de sufletul vostru, aveti grija de voi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook