Evenimente

Cine-i Zurli de 1 iunie?

By  | 

Noi toti!

Cu mic, cu mare, miercuri, 1 iunie, de Ziua Copilului, luam cu asalt Domeniul Stirbey, din Buftea. Dar nu asa de capul nostru, ci la invitatia celei mai indragite gasti din tara noastra: Gasca Zurli!

Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Yuppi si, bineinteles, Tanti Prezentatoarea, ii asteapta pe toti copiii – mari si mici – la un super-mega picnic, cu jocuri, concursuri si – cum altfel? – un concert.

Accesul pe Domeniul Stirbey se face incepand cu ora 12.00. Iar la ora 16, incep jocurile si concursurile de Ziua Copilului. Asa ca aveti patru ore la dispozitie pentru un pranz la iarba verde, pentru alergat in aer liber, tricicleta, trotineta sau orice altceva va place.

La ora 17.00 pe scena se joaca spectacolul “Aventurile Iepurasului in Padurea Povestilor”, dupa teatru mai urmeaza o ora de jocuri si concursuri, iar seara se incheie cu un super spectacol cu Gasca Zurli, de la ora 19.00.

Stiu ca este zi lucratoare, dar va doresc sa va gasiti timp sa fiti alaturi de copii chiar de ziua lor si va distrati impreuna cu Gasca Zurli, mai ales ca accesul este liber. Stiu sigur ca celor mici le place sa fie Zurli! Si noua, parintilor, ne place, chiar daca nu recunoastem mereu.

Cum ajungeti la Domeniul Stirbey? Cel mai usor, cu masina. Dar daca nu detineti autoturism personal, puteti sa mergeti cu trenul sau cu autobuzul 460B, pe care il puteti lua spre exemplu de la Parcul Bazilescu (unde ajunteti cu un metrou) si coborati in Buftea, la statia “Posta”. De asemenea, exista microbuze de la autogara IDM Basarab sau Chibrit. Veti mai merge putin pe jos de la statie la Domeniul Stirbey, dar ajungeti si pentru copii merita oricand efortul.

Intrarea este libera. Aveti grija insa ca accesul la piscina sau plimbarea cu calul si poneii sunt contra cost.

 

Ne bucuram ca putem sa ne intalnim cu prietenii nostri chiar de 1 Iunie intr-un loc atat de frumos cum e Domeniul Stirbey. Sper sa petreaca o zi minunata si sa se bucure de atat de mult verde. Este o intalnire cadou, intrarea pe Domeniu e libera. Ne vom stradui sa le oferim cateva surprize iar intalnirea cu Gasca Zurli cu siguranta va fi Cireasa de pe tort. Asteptam prietenii sa fie zurli de 1 Iunie!“, declara Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli.

Accesul pe domeniu este gratuit. Avem un spatiu generos pe care il punem la dispozitie, iar pana la inceperea activitatilor, vizitatorii pot manca la restaurantul de pe domeniu, se pot delecta cu o prajitura la standul special amenajat pentru aceasta zi, pot inchiria cai si ponei, sub supravegherea instructorilor nostri sau, daca vremea va permite, se pot distra in cele doua piscine“, promite Dan Cocis, manager Domeniul Stirbey.

Evenimentul este un cadou pentru toti copiii oferit de Domeniul Stirbey, Gasca Zurli, Europa FM, Observator Antena 1, cu sprijinul Carrefour si Pegas.

2 Comments

  1. Adriana

    May 27, 2016 at 7:18 am

    Miercuri este 1 iunie.

  2. Richard Puorto

    November 2, 2016 at 9:59 pm

    Interesant articolul desi nu este prima data cand il citesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook