Evenimente

“Copilul invizibil” din si pentru noi toti

By  | 
Cum ii spuneam si lui Gáspár György aseara, in replica la indemnul sau de a citi cartea pentru el.
“Copil invizibil” nu se citeste pentru Gáspár György, chiar daca el este un om si un psihoterapeut extraordinar.
“Copilul invizibil” se citeste pentru fiecare dintre noi.
 
“Copilul invizibil” este pentru toti, indiferent de varsta, parinti sau nu. As zice chiar ca e mai ales pentru cei care inca nu sunt parinti, care au ocazia astfel de a se impaca cu sine inainte de a-si primi in viata proprii copii. Si as putea indrazni sa il cert putin pe Gáspár György ca nu a scris cartea cu vreo sase ani in urma :) Dar ma bucur ca exista “Copilul invizibil” si acum, pentru ca stiu ca niciodata nu e prea tarziu.
 
“Copilul invizibil” iti pune fiinta miscare. Chiar daca poate, in timpul lecturii, nu gasiti raspunsurile, cu siguranta veti descoperi cum, pe nesimtite, mintea, sufletul, corpul dvs lucreaza intru dezvaluirea si intelegerea copilului interior. Si, odata inceput procesul, am convingerea ca fiinta dvs nu se opri din transformarea frumoasa.
 
Si pentru ca printre teoriile de dezvoltare personala exista una care spune ca trebuie sa te premiezi pentru fiecare mica reusita, eu am primit aseara de la Gáspár György al doilea autograf pe aceeasi carte.
gaspar 4
 
Multumesc, Gáspár György! Sa ne revedem sanatosi si fericiti!
Am povestit mai multe despre “Copilul invizibil” aici: http://iulianaroca.ro/2016/04/14/copilul-invizibil-sau-despre-parintele-constient-de-sine-si-emotiile-sale-ca-si-copil-si-adult/.

2 Comments

  1. Pingback: Lasati gura lumii! Copiii se tin in brate! Punct! - iulianaroca.ro

  2. Pingback: Ma-ntorc la mama si la tata - iulianaroca.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *