Stiri. Comunicate

Fram – Ursul Polar se intoarce

By  | 

Cine-si aminteste de Fram – Ursul Polar? Eu cred ca visam sa am un urs de plus ca el. Posibil de-aici sa mi se traga si toata nebunia pentru plusuri :)

Recunosc ca nu m-am mai gandit la Fram – Ursul Polar de mult timp, poate cam de prea mult timp. Povestile de astazi ale copiilor nostri au alte personaje.

Dar am aflat recent de initiativa unor oameni talentati de a-l readuce pe Fram – Ursul Polar in zilele noastre, pentru sufletele copiilor nostri. Intr-o forma adaptata, mai cum sunt obisnuiti copiii de azi.

Sincer, eu sunt tare curioasa cum isi va face loc Fram – Ursul Polar in lumea Elsei, a Plusicai, a Eroilor in Pijamale sau ce alte povesti mai stiti fiecare, in functie de preferintele copiilor.

De aceea, m-am gandit sa dau o mana de ajutor si sa dau si eu de stire de acest proiect, care are nevoie de sustinere. Poate asa voi afla si raspunsul la curiozitatea mea.

Fram – Ursul Polar poate intra in lumea copiilor nostri datorita unei echipe din Cluj, parinti la randul lor. Ei si-au imaginat o intreaga lume a lui Fram, au luat cartea copilariei noastre si au adaptat-o pentru copiii de astazi, cu o grafica mult superioara anilor copilariei noastre si cu texte accesibile. Au investit timp si energie in acest proiect, pe care vor sa il aduca la viata in lunile ce urmeaza, cu primele 3 carti din cele 10 cate vor fi in total. Cartile ar trebui sa fie gata sa plece catre sustinatorii ei cel tirziu pe data de 19 decembrie.

Mai mult, prima editie este una limitata, de colectie si nu va aparea in acest format in librarii. Va fi personalizata in copertile interioare cu motive specifice tematicii de iarna, ca un adevarat cadou de Craciun.

Proiectul este inscris in campania de crowdfunding de pe platforma www.crestemidei.ro, iar sustinatorii nu doneaza bani si atat, ci de fapt contribuie la realizarea proiectului, intrucat – in functie de banii oferiti – primesc anumite produse Fram – Ursul Polar, specificate clar de la inceput.

Detalii despre proiect si variante de sustinere a acestuia se regasesc pe http://crestemidei.ro/Fram, pe www.lumealuifram.ro, sau pe pagina de facebook a proiectului https://www.facebook.com/UrsulFram/.

Toate fondurile campaniei vor fi alocate tiparirii cartilor , materialelor personalizate si livrarea comenzilor catre toti sustinatori pana cel tarziu 19 decembrie 2016.

Ce ziceti, il ajuta pe Fram – Ursul Polar sa se intoarca?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook