Evenimente

Mos Craciun e la Itsy Bitsy

By  | 

Cautarile au incetat. Mos Craciun a fost descoperit. Este cel mai nou membru al echipei Itsy Bitsy. Cine vrea sa vorbeasca cu el, sa ii spuna direct ce isi doreste sa gaseasca sub brad sau doar sa il auda, nu trebuie decat sa sune la radio.

Realizatorii Itsy Bitsy FM sunt primii care i-au dat deja scrisori cu dorintele lor lui Mos Craciun: Bitsy vrea o bicicleta pliabila, Itsy vrea Luna de pe cer, dar se multumeste si cu un inelus roz, Zapa vrea o agenda care sa nu se termine niciodata, Ruxandra Rusan vrea ochi si minte multa ca sa se poata bucura de viata ei frumoasa, Tily Niculae vrea sanatate pentru toata lumea si  Simona Dragomir vrea in plus dragoste, noroc si prosperitate.

Mos Craciun va sta la radio pana in Ajun de Craciun si ii asteapta pe copii si parinti pe frecventa Itsy Bitsy FM de luni pana vineri de la 20:00 la 21:00. Copiii suna, vorbesc si un cadou primesc.

Toti copiii il asteapta pe Mos Craciun, vor sa il vada, sa ii stea in brate, sa ii vorbeasca. Suntem foarte bucurosi ca Mosul a ales sa vina la Itsy Bitsy FM si noi putem sa il gazduim. Aducem astfel multa bucurie in familiile ascultatorilor si le facem sarbatorile mai frumoase.” declara Nadia Tataru, fondator Itsy Bitsy FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook