Ganduri. Amintiri

Nu vreau un stil de viata sanatos! Vreau liniste, apreciere, iubire si respect!

By  | 

Nu vreau un stil de viata sanatos! Vreau liniste, apreciere, iubire si respect!

Stiu, mai ales ca n-a trecut de mult perioada sarbatorilor, cand e mai mult dezmat culinar si, deci, kilograme in plus, interesul general este orientat spre diete si retete care sa ne repuna pe linia unui stil de viata sanatoasa.

Cred ca am imbatranit suficient cat sa stiu, despre mine cel putin, ca n-am nicio sansa la aceasta viata sanatoasa.

Nu m-am omorat niciodata cu fructele sau legumele crude, sunt o sclifosita, adica nu mananc orice si oricum; dar mi-am zis inca din ultimul an de liceu, dupa ce m-am imbolnavit de la mancarea de la cantina din cei patru ani anteriori, ca atata timp cat platesc si gatesc am dreptul sa mananc ce-mi place. In schimb, refuz foarte rar un dulce (a se citi ciocolata).

Nu imi place sa alerg, am urat mereu proba de rezistenta de la scoala, iar la viteza – chiar si in liceu – incercam sa fac pereche cu cei care erau buni in domeniu, ca sa ma fortez, sa trag de mine la maximum, sa ma incadrez in timpul necesar, ca sa recuperez si pentru rezistenta. Astazi, singurele “sporturi” care chiar imi plac sunt dansul si bowling-ul. :)

Asa ca, realist vorbind, nici nu vad sensul de a ma agita in directia stilului de viata sanatoasa.

Plus ca, din experienta acestor peste 30 si spre 40 de ani de viata, singurele perioade in care am slabit si m-am mentinut, au fost perioadele in care am fost bine sufleteste, m-am simtit implinita, apreciata si iubita, am trecut peste frustrari, am fost multumita de si cu mine, am fost inconjurata de oameni dragi carora le eram draga asa cum eram, am fost fericita.

Eu nu vreau un stil de viata sanatos! Eu vreau liniste, apreciere, respect si iubire! Ma descurc eu dupa si cu mancarea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook