Evenimente

Un dar de vara de la Itsy Bitsy: vacante gratuite pentru intreaga familie!

By  | 

Eu cred ca am fost unul dintre copiii norocosi. Chiar daca ai mei nu aveau functii importante si nici salarii mari, cumva stiau ei sa dramuiasca lucrurile in asa fel incat, in fiecare vara, de pe la 3 ani, sa ma trimita intr-o tabara cu colegii de gradinita/scoala si sa mergem impreuna, in trei, in familie, intr-un concediu de vreo 10 zile, undeva la noi in tara.

In fiecare vara. Eu n-am fost la bunici, in timp ce ai mei mergeau la munca. Eu am stat acasa si am savurat fiecare secunda din tabara de copii si din concediul in familie. Cele mai frumoase amintiri din copilarie au in centru imaginea noastra, in vacanta in familie.

Tocmai de aceea, mi se pare fantastica initiativa Itsy Bitsy de a oferi vacante gratuite in familie. O ocazie extraordinara de a petrecere timp de calitate impreuna!

Itsy Bitsy FM a invitat 40 de personalitati iubite de public sa povesteasca jocul preferat din copilarie. Cele 40 de idei de joaca vor aduce in fiecare zi la radio sansa castigarii unei vacante gratuite pentru intreaga familie.
Invitati speciali ca Andreea Marin, Virgil Iantu, Tili Niculae, Dana Rogoz, Alexandrina Halic, Cornel Ilie, Calin Goia, Gabriela Szabo, Smiley, Sore si multi altii reamintesc parintilor cum se juca pe vremuri Sotronul, Elasticul, Frunza, Castelul si toate celelalte jocuri pe care putini copii le mai joaca astazi. Pornind de la aceste amintiri frumoase parintii pot crea o noua sansa de timp de calitate petrecut in familie, recomandat de specialisti pentru dezvoltarea emotionalaa a copiilor.

Asculta Itsy Bitsy FM si descopera jocul zilei si, a doua zi, prinde momentul concursulul la Happy Music cu Ruxandra (9:00-12:00) si poti castiga, incepand din 4 iulie 2016, o vacanta la hotelul Best Western Bucovina pentru familia ta (2 parinti&2 copii), timp de 3 zile/2 nopti.

Pentru detalii de participare si informatii suplimentare despre premii, citeste cu atentie REGULAMENTUL.

Pentru si mai multa bucurie in familie, incearca impreuna cu copilul tau toate jocurile preferate ale vedetelor!

Stim ca vara este cel mai bun moment pentru joaca, pentru timp frumos petrecut in familie, asa ca noua etapa a campaniei noastre vorbeste despre cel mai placut mod de a petrece timpul cu cel mic – jocul. Si ca sa fie si pe placul parintilor aceasta joaca, le rascolim amintirile din copilarie si ii invitam la joaca cu copiii lor .” declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

Cand te joci cu al tau copil aduci in relatia cu el cea mai frumoasa parte din tine: copilul tau interior – curios, increzator, plin de resurse. Este sanatate curata pentru toata lumea!” declara psihoterapeuta Cristina Trepcea.

Aceste “Jocuri ale copilariei” continua campania lansata la inceputul anului de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie – Andreea Marin, Tili Niculae si Virgil Iantu -, parlamentari, specialisti psihologi, asociatii de parinti, carora li s-a alaturat  Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie.

Grupul de initiativa a lansat atunci un apel catre parintii din Romania -“Petreceti minimum o ora de calitate pe zi cu copiii vostri” – si o ampla campanie de informare pe parcursul anului, care include si demersurile pentru ca 1 Iunie sa devina zi libera nationala, astfel incat parintii si copiii sa aiba ocazia sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna. Peste 16.500 de romani care sprijina initiativa s-au alaturat acesteia pe pagina de Facebook 1 iunie zi libera.

Campania care sustine initiativa legislativa de obtinere a zilei de 1 Iunie zi libera a fost demarata in urma semnalelor de alarma ridicate de numeroase studii, care arata ca 6 din 10 copii simt nevoia sa petreaca mai mult timp cu parintii, desi doar 24% din parinti cred ca timpul petrecut cu cei mici este prea putin. Pe masura ce copilul creste, timpul petrecut cu parintii in timpul saptamanii si in weekend scade. Conform expertilor, timp de calitate nu inseamna timp petrecut in aceeasi camera, ci ca parintii sa fie prezenti 100% in relatie, oferindu-le copiilor intreaga atentie.

(Comunicat de presa)

1 Comment

  1. Pingback: Jocuri in dar. Copiii nostri cand? - iulianaroca.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook