Evenimente

Vacanta mare incepe la Sun Plaza, alaturi de Motanul Incaltat

By  | 

A venit vacanta, cu trenul din Franta!

Asa cantam noi cand se suna clopotelul in ultima zi de scoala inaintea vacantei de vara.

Nu stiu ce canta astazi cei mici, dar vacanta tot vacanta e! Si sunt sigura ca fiecare copil vrea sa se bucure de fiecare zi de vacanta. Asa ca orice eveniment dedicat lor va fi prilej de joaca si bucurie.

Sambata, 25 iunie, in prima zi de vacanta a copiilor, cei mici si parintii lor sunt asteptati la Sun Plaza, incepand cu ora 11.00, pentru doua ore de distractie in lumea povestilor. Programul artistic se va desfasura la etajul 1, in zona restaurantelor si il are ca personaj principal pe Motanul Incaltat, din povestea cu acelasi nume.

Programul este deschis tuturor copiilor si parintilor care isi doresc sa inceapa vacanta de vara cu o calatorie prin lumea uneia dintre cele mai indragite povesti pentru copii – ”Motanul Incaltat”, alaturi de alte personaje precum: dragonul Sunny si zana Bibi.

Evenimentul incepe cu o ora de distractie (11:00 – 12:00) alaturi de dragonul Sunny, zana Bibi si micutii spadasini ai Clubului Sportiv Stesial – care vor face o demonstratie de scrima si dans pentru copiii participanti. Acest moment este urmat de piesa de teatru ”Motanul Incaltat”, cu actorii trupei Atelierul Magdei, in intervalul 12:00 – 13:00. Echipat cu glume multe si vorbe de duh, dar si cu o pereche de cizme nou noute, personajul nostru pleaca intr-o calatorie amuzanta spre castelul Capcaunului, incurajat de zana si dragon.

Participantii la acest eveniment se vor bucura si de alte surprize de poveste oferite de simpaticele personaje care ii vor insoti in calatoria lor prin poveste.

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/aventuri-cu-dragonul-sunny-motanul-incaltat/ si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

(Comunicat de presa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook