Evenimente

Veverita din Ice Age si periuta de dinti

By  | 

– Mami, putem sa incercam noua pasta de dinti?

– Dar inca nu am terminat-o pe cealalta.

– Da, dar cea noua e cu Ice Age! Si avem si periuta la fel!

E adevarat. E important sa ne invatam copiii sa se spele pe dinti de doua ori pe zi. Dar nu-i asa ca lucrurile sunt parca mai usor de invatat cand ne si jucam? Si de ce sa nu ne jucam cu prietenii din Ice Age? Si ei au dinti. Si inca ce dinti! De ce nu ar avea nevoie si tigrul sau mamutul de putina igiena orala? J

Si uite-asa ne distram noi la baie, dimineata si seara, cand e momentul sa ne spalam pe dinti. Noroc cu noile paste si periute de dinti de la Elgydium, care acum au pe ambalaje personajele simpatice din Ice Age.

Exista doua game de pasta de dinti  de la Laboratoarele Pierre Fabre:

  • Elgydium Kids – pentru copii intre 2-6 ani
  • Elgydium Junior – pentru copii intre 7 si 12 ani.

Aceste paste de dinti dedicate copiilor au arome delicioase, care cu siguranta ii vor atrage pe cei mici:

  • Elgydium Kids cu aroma de capsuni, banane sau rodie (2-6 ani),
  • Elgydium Junior cu aroma de guma de mestecat sau tutti frutti – nou intrata in portofoliul Elgydium

Pe langa aromele delicioase, pastele de dinti Elgydium Kids si Junior beneficiaza si de formule eficiente pentru o protectie superioara anti-carie, care au in compozitia lor:

  • Fluorinol – Fluorura organica de inalta performanta (a 2-a generatie de aminofluoruri) brevetata de Pierre Fabre, ce ajuta la remineralizarea dintilor si contribuie la protejarea impotriva atacurilor acide.
  • Siliglycol – Pelicula de aparare ce inhiba inmultirea bacteriilor si prelungeste fixarea fluorurilor pe smaltul dintilor chiar dupa cladire.

Gratie acestor doua ingrediente, pastele de dinti Elgydium Kids si Elgydium Junior ofera de 5 ori mai multa fixare pentru fluoruri inca din primul minut de periaj. Produsele Elgydium nu contin parabeni.

NOU! Personajele celebrei animatii Ice Age se regasesc acum pe ambalajul pastei de dinti cu gust de capsuni Elgydium Kids (2-6 ani) si pe cea cu aroma tutti frutti din gama Elgydium Junior (7-12ani).

La capitolul noutati se incadreaza si doua tipuri de periute, inspirate de Ice Age.

  • Cea pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani are peri flexibili, forma concava si indicator colorat pentru doza optima de pasta de dinti.
  • Periuta dedicata copiilor intre 7 si 12 ani are urmatoarele caracteristici: peri flexibili si forma crestata pentru a patrunde in spatiile interdentare greu accesibile.

Produsele Elgydium sunt create de Laboratoarele Pierre Fabre. Acestea sunt disponibile in farmacii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *