Evenimente

Pasionat de online? AMR 3 zile pana la Webstock 2017

By  | 

Au mai ramas 3 zile pana la Webstock 2017, cel mai mare eveniment de social media din Romania, care aduce laolalta comunitatea pasionatilor de online, dar si ultimele tendinte din social media.

Pentru mine va fi a doua participare la Webstock, ca detinator de blog. Anul trecut, la prima participare, aveam mari emotii si nu cunosteam prea multi oameni din sala. Anul acesta stiu ca vom fi o gasca mare de bloggeri de parenting, pregatiti nu doar sa primim noutati din online, dar si sa facem galeriile colegilor nostri.

Daca esti pasionat de universul online si nu poti veni la eveniment sau n-ai mai prins loc, nu trebuie sa iti faci griji. Evenimentul se transmite live pe site-ul oficial, vineri, 29 septembrie, incepand cu ora 9.00.

Va fi o zi lunga, dar se anunta plina de subiecte si oameni interesanti.

Primele doua sesiuni ale conferintei, spre exemplu, ii are ca invitati, printre altii, pe fotograful Alex Galmeanu, jurnalistul Lucian Mindruta, video bloggerul Matei Dima, actorul Marius Manole si Dr. Catalin Cristoveanu, seful sectiei TI de la spitalul Marie Curie.

Dupa pranz vor incepe micro-conferintele, desfasurate in trei sali in paralel. Sincer, nu stiu exact cum se intampla cu transmisiunea live in aceasta parte a zilei (anul trecut, eram acolo si m-am mutat dintr-o sala in alta, in functie de tematica), dar cred ca indiferent de conferinta transmisa, informatiile vor fi de valoare. Aceste micro-conferinte abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

Sper ca in acest an sa am ocazia sa aplaud premierea mai multor proiecte propuse, sustinute si dezvoltate de colegii din nisa de bloggeri de parenting – sunt cateva care ar merita aceasta apreciere si care, cred eu, au sanse destul de mari sa urce pe scena de la Webstock. Le tin pumnii tuturor!

Au mai ramas 3 zile pana la Webstock! Ne vedem acolo! Stay tuned!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook