Stiri. Comunicate

Al meu abia asteapta! Mickey si Pilotii de Curse. Nou la Disney Junior!

By  | 

Desi e scolar, puiul meu e inca atasat de personajele de la Disney Junior. Se uita cu drag – de fapt, ne uitam amandoi cu drag – si acum la Plusica, Sofia I, Jake si piratii din Tara de Nicaieri, si mai noile Garda Felina, Miles in spatiu sau Eroii in Pijama. Apropos, eroii astia sunt tare simpatici. Preferatul meu e Sopi :)

Sincer, ma bucur ca inca se uita la Disney Junior, chiar daca, zice-se, serialele de aici sunt pentru copii mai mici. Mie mi se pare foarte bine realizate si educative. Imi plac si mie. Plus ca ne-am uitat intr-o zi cateva clipe la desene pentru copii mai mari si ne-am cam speriat.

De cateva zile, ma tot intreaba cand e 22 aprilie si daca el o sa fie acasa in ziua respectiva. Intre timp m-am lamurit si de ce: a vazut reclama la un nou serial de Disney Junior. Mickey si Pilotii de Curse. Serial care are primul episod pe 22 aprilie, la ora 10.30. Noroc ca e in vacanta! Nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi iesit daca nu era in vacanta, ci la scoala.

Noul serial ii are ca protagonisti pe Mickey Mouse si prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald. Doar ca de aceasta data, fiecare are o masina a sa, unica, si toata gasca apare in curse amuzante si curajoase in jurul lumii sau facand nazdravanii in orasul lor natal Hot Dog Hills. Cu siguranta, si din noile aventuri cei mici vor avea multe de invatat despre prietenie, munca in echipa, optimism si fairplay.

Sunt tare curioasa ce va spune copilul meu despre noul serial, ca eu sunt la munca la ora lansarii, asa ca voi astepta doar serialele in reluare :)  Pana atunci, cred ca trebuie sa pornesc in cautarea unor Eroi in Pijama din plus, ca tot trebuie sa vina si Iepurasul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *