Evenimente

Brico Depot duce Made in Romania in toata Europa

By  | 

Brico Depot Romania a lansat Catalogul 2017, dedicat atat mesterilor si profesionistilor in bricolaj, cat si persoanelor fizice, interesate de amenajari si reamenajari.

Cu aceasta ocazie, au fost prezentate noile game de produse, fabricate in exclusivitate pentru grupul Kingfisher, din care face parte si Brico Depot. De aceea, in Brico Depot veti gasi produse Made in Spain, spre exemplu. Dar interesant este ca si produse Made in Romania vor ajunge in alte tari din Europa, prin intermediul magazinelor din grupul Kingfisher.

Mobila de gradina reintrodusa in oferta Brico Depot

Directorul Brico Depot Romania, Christian Mazariuc, recunoaste ca a facut o greseala cand a decis sa scoata mobilierul de gradina din oferta Brico Depot.

Intre timp, a inteles ca si romanii sunt interesati de astfel de produse, ca si romanii au gradina. Ba, as spune eu, multi aleg mobilier de gradina pentru terase sau chiar balcoane mai mari.

Asa ca, din acest sezon, Brico Depot ofera o gama variata de produse pentru gradina. Mie imi place colectia Denia, in special mesele extensibile. De-as avea macar o terasa :)

Mai multi consilieri la raft

Tot din seria descoperirilor directorului Brico Depot, ca sa spun asa, vine si decizia de a mari numarul de angajati Brico Depot prezenti la raft.

Chiar daca, in principiu, conceptul DIY inseamna sa te duci la raft, sa iti iei ce-ti trebuie, practic sa te descurci singur, la noi clientii se pare ca au nevoie totusi de ceva sprijin.

Asa ca Brico Depot a crescut cu 15% numarul angajatilor din magazine. Si inca mai face angajari.

Made in Romania, in toata Europa

30% din oferta Brico Depot este schimbata, unica si fabricata exclusiv pentru grupul Kingfisher. Exista producatori din Europa, alesi de Kingfisher, sa produca pentru toate magazinele din grup, inclusiv Brico Depot.

Dar Kingfisher a deschis si la Bucuresti un departament de sourcing, format din 25 de oameni, avand ca scop identificarea de producatori locali si din vecinatate, care sa devina producatori pentru grup.

Este foarte posibil deci sa vedem prin magazinele de bricolaj din Europa produse Made in Romania. Si asta mi se pare cel mai tare, sa mai facem si ceva export. Ca si la noi se fac produse de calitate.

Sugestie pentru Brico Depot: scoala de mesteri

In Romania, foarte multi se vaita de lipsa unor mesteri, cu adevarat mesteri.

Poate se gandeste Brico Depot sa faca un soi de scoala de mesteri. O scoala, academie, un club, in care sa selecteze si sa pregateasca niste mesteri care sa fie cu adevarat priceputi in meseria lor. Iar acestia sa devina “mesterii Brico Depot”. Ar avea de castigat si Brico Depot, pentru ca, normal, mesterii lor ar recomanda produsele lor; dar ar castiga si clientul pentru ca ar avea garantia calitatii lucrarii.

Catalog imbunatatit la cererea clientilor

Noul catalog Brico Depot, aflat la a doua editie, a fost imbunatatit la cererea clientilor. Astfel,  dimensiunile catalogului sunt ceva mai mici, ca sa poata fi mai usor luat la drum si rasfoit.

Apoi, categoriile de produse sunt evidentiate in culori diferite, in functie de categorie.

Si include si informatii despre cum sa alegem anumite produse.

Catalogul 2017 este disponibil si online, pe www.bricodepot.ro, dar si prin aplicatia Brico Depot, disponibila pe Android si IOS.

Ca si anul trecut, imaginea Brico Depot sunt actorii de stand-up comedy Adrian Văncică și Mihai Bobonete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *