Parenting

Cand pisica nu-i acasa, soarecii se distreaza pe unde apuca. Si sambata va fi la fel

By  | 

O sambata pentru copii. De la Itsy Bitsy Show la Caravana de Jocuri de la Opera Comica pentru copii.

Asa va arata probabil aceasta sambata pentru baietii mei (aka: fiul si tatal). Cum eu voi avea ziua ocupata cu program de mamica blogger (pentru mine si pentru cititorii mei), mi-am delegat sotul sa preia distractia copilului din aceasta sambata. De fapt, as zice ca vor continua distractia din prima saptamana de vacanta, tot fara mine.

Da, prima saptamana de vacanta, baietii mei si-au petrecut-o in doi, fara mine, eu prestand job.

Intai au fost la sfori. Adica in parcul de aventura Edenland, parc care lui Robert i-a placut de la inceput. Cand mergem in trei e chiar mai bine si pentru tati, ca asa se poate catara si el in copaci :) Acum, ca au fost doar ei, beneficiarul a fost doar copilul. Si de data aceasta s-a bucurat parca si mai tare, pentru ca a putut sa incerce si un nou traseu. Deh, cand copilul creste, are acces si la alt nivel :)

In ziua urmatoare au fost la un loc de joaca aproape de casa. Iar azi sunt la Divertiland. Uite, aici imi pare rau ca au fost fara mine. Ca eu n-am fost niciodata. Dar faptul ca Robert s-a distrat si se da greu plecat de-acolo, imi sterge orice regret.

Cine stie ce vor mai face si maine :)

Stiu doar ca sambata vor continua sa se distreze foarte tare.

Itsy Bitsy organizeaza Itsy Bitsy Show cu Profesorul de Joaca  la Happy Cinema, un spectacol interactiv pentru copii curiosi (peste 5 ani), parinti isteti si bunici intelepti. Magie, jocuri, povesti, teatru de umbre, giumbuslucuri si rasete cat cuprinde – cam asa se anunta spectacolul Itsy Bitsy Show. Profesorul de Joaca va invita intr-o aventura prin basmele din toata lumea, de la cele traditionale, din Romania, pana la povesti exotice, din Serbia, Arabia, China si alte meleaguri.

Daca vreti si voi sa veniti la Itsy Bitsy Show, puteti rezerva un loc aici

Tot sambata se anunta si Caravana de Jocuri de la Opera Comica pentru Copii. Incepand cu ora 10.00, echipa HappyColor si OCC le ofera copiilor si parintilor sase ore de distractie in compania unor jocuri antrenante, de strategie si memorie sau de logica, creativitate si indemanare. Intrarea este libera pana la ora 16.00, iar pentru cei care au bilet la spectacolul “Don Pasquale” de la ora 17.00, Caravana ramane deschisa pana la ora 20.00.

Duminica, insa, va fi o zi in familie. Si, cum zice Robert, “ne facem program”. Sunt cateva variante pe care le puteti lua si voi in considerare:

Si puteti sa ne dati si voi sugestii, ca tot n-am definitivat inca nimic :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook