Evenimente

Cantus Mundi Fest, de Ziua Europei, la Bucuresti

By  | 

Cu o zi inainte de Ziua Europei, luni, 8 mai, incepand cu ora 19.00, Parcul Tineretului din Bucuresti gazduieste Cantus Munti Fest.

Evenimentul, organizat de Teatrul Excelsios, Primaria Capitalei si Corul National de Camera “Madrigal-Marin Constantin”, reuneste peste 45 coruri, 6 ansambluri instrumentale si peste 1500 de copii care vor canta alaturi de invitati speciali, nume importante ale scenei romanesti: Loredana, Andra, Feli, trupele TAXI si VUNK, Nicu Alifantis & ZAN, Ducu Bertzi & Friends si Corul National de Camera “Madrigal-Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu. Prezentatorii sunt binecunoscutii jurnalisti de radio George Zafiu si Vlad Petreanu.

Pe aleile din Parcul Tineretului vor avea loc, pe tot parcursul zilei, actiuni si ateliere pentru copii: tablouri 3D, face painting, modelare baloane, atelier de colaje si intalniri cu magicieni.

In aceeasi zi, in intervalul orar 12-18, pe o alta scena din Parcul Tineretului, coruri Cantus Mundi si formatii Simfonia Mundi din capitala si din tara vor sustine scurte recitaluri pentru a celebra ziua marii comunitati din care fac parte toti cetatenii Uniunii Europene. Vor participa ansambluri din Bucuresti si din judetele Alba, Arad, Bacau, Bihor, Braila, Covasna, Galati, Maramures si Vrancea. Partener oficial al Cantus Mundi Fest este Europa FM.

Intrarea este libera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *