Evenimente

Copilarie in familie

By  | 

Eu nu cred ca un copil trebuie sa se joace singur. Ma repet, poate, pentru cei care au mai citit parerea mea. Dar ma bucur cand si altii imi dau dreptate. Si chiar pun la cale un proiect care sa incurajeze joaca impreuna, in familie.

Ati auzit de #RevoluțiaJoculuiÎmpreună? Ei bine, e o provocare lansata de Centrul Comercial Auchan. Sa incepem o noua rutina de joc si joaca in familie.

Daca intrati pe www.bucurieimpreuna.ro veti gasi acolo niste joculete online, pe care le puteti juca impreuna, in familie.

Dar nu asta e cea mai interesanta parte! Ci aceea ca, in urma jocului online si completarii unui formular, primesti un cod cu care mergi in galeriile Centrului Comercial Auchan participante, poti sa alegi centrul cei mai apropiat, de unde vei ridica un kit de joaca ce consta intr-un joc de rummy, un kit cu 8 provocari (8 jocuri diferite) si o medalie. Jocurile sunt numai bune de jucat in familie si sunt special gandite pentru a-i aduna pe membrii familiei impreuna.

Un exempu: jocul “furatului” de zambete. Se joaca cu toata familia, oricat de mare ar fi ea. Jucatorii stau asezati in cert, iar cel mai mic incepe. Are 1 minut pentru a-si lua cea mai haioasa fata, incercand sa-i faca pe ceilalti sa zambeasca. Daca reuseste, are un punct pentru fiecare zambet furat. Dupa ce trece minutul, “hotul de zambete” sterge (simbolic) zambetul de pe fata celor care au cedat scotandu-i astfel din joc. Apoi urmatorul din cerc trebuie sa fure cat mai multe zambete. Castiga cel care ramane ultimul in joc cu cele mai multe puncte.

Si mai e ceva! Odata ce te-ai prezentat sa iti iei kitul de joaca, intri in tombola pentru premiul cel mare: un weekend la Disneyland. Eu am fost acolo, acum multi ani, si tare mi-ar placea sa ajungem si cu cel mic!

Va mai spun doar ca pe 1 iunie, de la ora 11.00, Centrul Comercial Auchan Titan va invita si la spectacol: musical-ul “Cantec pentru Tisha”.

1 Comment

  1. Pingback: Gradina copilariei e in Zurlandia - iulianaroca.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook