Evenimente

Dar special la Webstock aniversar – 10 ani

By  | 

Am ajuns tarziu. De fapt am ajuns chiar inainte sa inceapa. Dar de vreme ce nu am mai prins scaun liber in sala, inseamna ca am ajuns tarziu. Sincer, acum, cineva tre’ sa construiasca un spatiu mai mare pentru tot online-ul care lasa calculatorul acasa pentru o zi pe an, ziua Webstock. Sau o fi doar pentru ca anul acesta a fost editie aniversara: 10 ani de Webstock.

Pe drum, asteptand mijloacele de transport in comun care nu mai veneau, ma si vedeam intrand pe usa evenimentului si pe Manafu adresandu-mi-se tare, la microfon: “Si tu, ce motiv ai sa vii la ora asta?”. Am scapat, n-am fost scoasa la tabla J Desi as fi avut motiv suficient cat sa nu mai fiu in sala deloc, dupa seara precedenta si aventura cu reactia alergica total neasteptata si destul de puternica a copilului.

Dar nu despre probleme vreau sa va povestesc, ca as avea altele mult mai eficiente in starnirea lacrimilor.

Voiam doar sa va spun de ce imi place mie sa fiu macar si pentru numai doua ore la Webstock. Si pot sa rezum totul in trei cuvinte: oameni, zambete, imbratisari.

Recunosc, personal nu ma duc pentru discursurile – de altfel foarte tari – de la Webstock, cat mai ales pentru acei cativa oameni pe care i-am cunoscut doar pentru ca fac parte cumva din aceasta lume online si cu ale caror suflete simt ca sufletul meu este in armonie.

Si stii cum e cand primesti acea strangere de mana si acea imbratisare pe care nu ai cerut-o dar ai atata nevoie de ea? Si nu genul acela de salut cu pupici de complezenta, ci acea imbratisare reala, din si cu tot sufletul?

Ei bine, acesta a fost cel mai mare dar pe care l-am primit eu (de) la Webstock 2018.

Dar nu din acest motiv m-am bucurat ca in prima jumatate a zilei toti speakerii au vorbit exact despre nevoia si importanta iesirii in offline a oamenilor din online si transformarea in actiuni comune a mesajelor de pe bloguri si site-uri.

Ci pentru ca acest indemn unitar de la editia aniversara Webstock este deja o realitate pentru unii dintre noi oamenii din online. Intre oamenii din online exista si comunitati, exista si o gasca sau macar niste relatii de prietenie, deschidere si incredere reciproca.

Si stiu ca multi dintre oamenii pe care ii veti intalni la Webstock – si va doresc sa ajungeti macar la o editie – vin mai ales pentru ocazia (o noua ocazie) de a se revedea cu oameni dragi.

O imbratisare pentru toti! Si inca una pentru organizatori, ca ne ofera un astfel de context special!

PS: Despre informatiile de la Webstock 2018, intr-un alt episod 😉

PPS: Am pus aceasta poza de la eveniment, pentru ca e prea reusita sa nu fie aratata, pentru ca pot sa spun multumesc ca zambesc, dar si pentru ca exista si un fotograf cum este Cristian Sutu, care reuseste sa lumineze orice chip :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *