Evenimente

De unde ai atata energie? Pai, n-am!

By  | 

Este o intrebare care mi-a fost adresata de mai multe ori in ultima perioada. Si nu inteleg de ce. Eu as zice ca n-am mai deloc energie.

E adevarat ca fac o gramada de lucruri, ca ma impart in nspe directii, alerg de nebuna de colo-colo, cum a fost si astazi, trec de la un subiect la altul si de la o activitate la alta aproape instantaneu si incerc sa fiu la fel de fresh si de prezenta pana seara tarziu cand reusesc sa pun, odata cu copilul, capul pe perna. Dar asta nu este egal cu a avea energie, din punctul meu de vedere, ci mai degraba cu nevoia si dorinta de a face toate lucrurile acestea.

De-as avea mai mult timp, probabil ca as face rost cumva si de ceva energie in plus.

Dar deocamdata am ales ca weekendurile sa nu mai fie cu alergatura, ci sa fie in familie, cu prieteni.

Da, asta inseamna ca voi rata multe evenimente care mi se par interesante, la care mi-as dori sa fiu. Dar vorbeam zilele trecute cu o prietena care imi arunca asa, mai in gluma, mai in serios:

“Auzi, da’ voi, daca alergati la toate evenimentele astea, zi-lumina, si sambata, si duminica, si invatati acolo despre parinteala, copii, alea-alea, cand mai aveti timp sa si aplicati ceva din ce invatati daca sunteti mai mereu plecate?”

Mi-am dat seama ca femeia avea dreptate. Probabil ca multe dintre persoanele pe care le (re)intalnesc pe la evenimente ori n-au job care sa le tina pana la 7 seara la birou, cum mi s-a intamplat mie aseara, si nu doar aseara; ori pot sa isi ia alte zile libere in locul celor clasice de weekend. Ori, habar n-am. Stiu ele vreo reteta secreta. Cert e ca pentru mine nu poate functiona programul asta la infinit.

Asa ca spun: pauza!

Si iata ce evenimente se pare ca voi rata eu in perioada urmatoare – in luna mai (unele din motive de timp, altele din motive de plecat din Bucuresti).

Dar poate voi – cu bagheta voastra magica – ajungeti acolo (fiecare eveniment are link, pentru detalii).

Va doresc energie si timp liber frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook