Evenimente

Fast SuperCoders, ateliere gratuite de initiere in programare pentru copii

By  | 

Au inceput inscrierile la o noua editie de ateliere de initiere in programare pentru copii, Fast SuperCoders, gazduite de Orange smart shop.

Fast SuperCoders a fost lansat anul trecut in cadrul platformei Tech a Break (mie imi suna a pauza buna de tehnologie pentru copii) si se adreseaza copiilor de 10 -13 ani. Participarea la ateliere este gratuita.

In cadrul acestui atelier, cei mici vor invata bazele programarii prin joaca, vor dezvolta programe, jocuri sau povesti interactive si vor primi recomandari pentru a-si continua activitatea acasa, dar si pentru a obtine certificatul de absolvire nivel 2 pentru micii programatori.

Parintii isi pot inscrie deja copiii la atelierele care vor avea loc in perioada 18 aprilie – 7 mai in 12 orase din tara – Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti (Orange smart shop Park Lake si Europe House), Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea si Suceava.

Platforma Tech a Break se adreseaza tuturor celor care doresc sa intre in contact cu noile tehnologii si care doresc sa isi dezvolte competentele digitale.

Atelierele de educatie digitala Fast SuperCoders au adunat, in 2017, peste 200 de copii participanti care au invatat bazele programarii prin joaca. Pe baza cunostintelor dobandite la ateliere, cei mici au participat in toamna anului 2017 si la concursul national SuperCoders Coding Competition, castigand un loc in Academia Online SuperCoders astfel incat sa isi aprofundeze cunostintele de programare in limbajul Python.

In Bucuresti, atelierele Fast SuperCoders sunt programate pentru 3 si 4 mai.

Calendarul complet al atelierelor Fast SuperCoders este disponibil pe pagina dedicata din platforma Tech a Break, iar inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, in Orange smart shop-uri sau completand formularul de pe platforma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook