Evenimente

Hope Concert, la a cincea editie

By  | 

Duminica, 7 mai 2017, la Ateneul Roman, incepe la ora 19.00 cea de-a cincea editie a Hope Concert, gala organizata de Fundatia Hope and Homes for Children in sprijinul copiilor vulnerabili din Romania.

Aceasta editie ii va aduce pe aceeasi scena pe Loredana, Andra, mezzosoprana Roxana Constantinescu, Adrian Despot, liderul formatiei Vita de Vie, si renumitul Cor National de Camera MadrigalMarin Constantin”. Actorul Marius Manole, pianistul Andrei Licaret si Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu se afla si ei pe afisul evenimentului prezentat de Amalia Enache, Ambasador Hope and Homes for Children, si Dragos Bucurenci, director de dezvoltare al Hope and Homes for Children Romania.

Editia a cincea a Hope Concert este una a premierelor: Loredana si Andra vor canta pentru prima data pe scena Ateneului Roman, alaturi de Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu. Ele vor interpreta piese proprii, reorchestrate special pentru ansamblul de violoncele. Mezzosoprana Roxana Constantinescu, artista cu o remarcabila cariera internationala, vine in Romania special pentru acest eveniment, dupa ce a adunat aplauze pe scene internationale, precum teatrul liric „La Fenice” din Venetia, operele din Roma, Zurich, Toulouse, Berlin sau Tokyo.

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, se alatura si el in premiera Hope Concert pentru a contribui la indeplinirea visului Hope and Homes for Children, acela de a oferi o casa si o familie fiecarui copil. Lista este completata de actorul Marius Manole, care a primit recent titlul de Ambasador Hope and Homes for Children, pianistul Andrei Licaret, prezent la toate editiile Hope Concert si de Corul National de „Camera Madrigal – Marin Constantin”. Compozitorii Catalin Cretu si Dor Niculescu au reorchestrat piesele muzicale din program intr-o maniera inedita, adaptata pentru orchestra de violoncele. Gala va cuprinde si numeroase proiecte artistice relizate chiar de beneficiarii programelor Hope and Homes for Children, care sunt de fiecare data implicati in  eveniment.

La eveniment si-au anuntat participarea printesa Marina Sturdza, presedinte onorific al Hope and Homes for Children, ambasadori, reprezentanti ai numeroase companii, vedete si alte personalitati, care au ales sa isi arate astfel sprijinul pentru programele desfasurate de fundatie si pentru copiii din aceste programe.

Biletele pot fi achizitionate aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *