Evenimente

Mirela Retegan: Daca Lumea lui Multumesc ar exista, ar fi o lume plina de dragoste, generozitate si respect pentru cei din jur

By  | 

Lumea magica de care isi aminteste generatia noastra este „Abracadabra”. Astazi, copiii se bucura de magia Zurli. Si daca e ceva ce ma cucereste cu adevarat la aceasta lume Zurli este nu atat muzica sau personajele, cat mai ales mesajele calde despre o lume mai buna pe care le transmite Gasca Zurli prin muzica si personajele create.

La fel si cu Super-Eroul Multumesc, cel mai recent personaj marca Zurli cu care fac cunostinta in aceasta perioada copiii din intreaga tara prin intermediul turneului national „Lumea lui Multumesc”.

zurli

„Lumea lui Multumesc” este cea mai noua productie marca Zurli, ce poarta semnatura Mirelei Retegan – Tanti Prezentatoare, cum o stiu copiii –, si cu care Gasca Zurli strabate Romania in turneul de primavara. Este spectacolul prin care aceasta isi propune sa ii invete pe copii despre valorile prieteniei, cum se formeaza acestea, cum se dezvolta sau cum sa recunoasca prietenii adevarati, cei care atunci cand esti pus in situatii grele sunt acolo sa te ajute, neconditionat. 12 orase se afla, in total, pe Harta Zurli.

Pana ajunge si la Bucuresti, am profitat de contextul magic creat de „Lumea lui Multumesc” pentru un interviu fulger chiar cu Mirela Retegan, despre copilarie, Zurli si Multumesc.

  1. Gasca Zurli inseamna copilarie. Care este cea mai frumoasa amintire din propria-ti copilarie?

Am multe amintiri. Multe si frumoase. Copilaria se traia pe strada, in fata blocului, in curtile bunicilor, prin padure si prin livada. Din fericire, m-am bucurat de o copilarie MINUNATA. Si imi amintesc cu zambet ca stiam de pe atunci ce vreau sa ma fac. Strangeam toti copiii de la bloc si eu eram doamna invatatoare. Ce spui de asta? :))

  1. Daca ai fi acum copil si ai merge la un spectacol Zurli, ce ti-ar placea cel mai mult?

Ca vad eu, cu ochii mei, personajele pe care le stiu de la televizor sau de pe YouTube. Pot sa stea fata in fata cu Fetita Zurli, sa dea noroc cu Clopotel si sa primeasca o steluta de la Zana Buna. Asta e marea bucurie la Zurli. Copiii se intalnesc cu personajele, vorbesc cu ele, isi fac fotografii impreuna si pleaca acasa cu autografe.

  1. Gasca Zurli este acum in plin turneu national: “Lumea lui Multumesc”. Daca “Lumea lui Multumesc” ar exista undeva pe Pamant, cum ar arata?

Pai, ar semana cu lumea de la spectacolele noastre. Parinti extraordinari, copii buni si politicosi. O lume plina de dragoste, generozitate si respect pentru cei din jur.

  1. Care este cel mai neasteptat “multumesc” pe care l-ai primit vreodata?

De la Maya mereu primesc cate un #multumesc cand nu ma astept. Dar si acele sute de “multumesc” primite de la parinti si copii sunt puse intr-un loc special din inima mea.

  1. Daca ai putea sa spui unei singure persoane “multumesc”, cui i-ai spune si de ce?

As vrea sa dau timpul inapoi sa mai stau cu tatal meu, fata in fata, si sa ii spun “Multumesc”. Chiar daca nu a crezut la inceput in visul meu si nu a inteles nebunia mea, m-a sustinut in fiecare clipa. Dragostea lui neconditionata mie mi-a fost cel mai mare sprijin.

Inspirata de „Lumea lui Multumesc”, inchei si eu cu un #multumesc adresat in primul rand parintilor mei (am cei mai minunati parinti din lume – am mai spus asta, nu?) pentru sprijinul si energia pe care mi le-au oferit si mi le ofera zi de zi si inca un #multumesc propriului meu copil pentru ocaziile de invatare si descoperire de sine pe care mi le creaza fara sa stie mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *