Evenimente

Multumesc, super eroul Gasca Zurli

By  | 

Cand spui Multumesc

lumea iti zambeste

cand spui Multumesc

lumea te iubeste

cand spui Multumesc

umea te asculta

Multumesc de zici

primesti multi pupici!!!

Asa suna refrenul celui mai recent cantec educational Gasca Zurli. Imi permit sa ii spun educational, pentru ca intr-adevar, cred eu, ii invata pe cei mici, intr-un mod mult mai placut decat poate glasul poruncitor al parintilor, sa fie politicosi si sa spuna “multumesc”.

Iar eroul Multumesc, alaturi de intreaga Gasca Zurli, se pregateste de turneu in toata tara, ca sa ajunga la cat mai multi copii, carora sa le povesteasca despre prietenie.

Astfel, in luna martie, super eroul Multumesc si Gasca Zurli ajung in 12 orase din tara, printre care se numara Galati, Cluj Napoca, Timisoara, Arad, Sibiu, Brasov, Buzau, Bacau, Piatra Neamt, Botosani, Craiova si Bucuresti, cu cea mai noua productie “Lumea lui Multumesc”.

Spectacolul spune povestea celui mai nou personaj intrat in Gasca, Super Eroul Multumesc. El este personajul central, in jurul caruia se construieste, cu grija, una dintre cele mai frumoase povesti despre prietenie.

Copiii din toata lumea vor face cunostinta cu povestea lui plina de talc si de invataminte iar, o parte dintre cei mici, vor putea sa-l vada de-adevaratelea pe Multumesc, in turneul din martie.

Prietenia, una dintre cele mai importante valori din viata unui om, se invata in copilarie.

  • Ce inseamna prietenia?
  • Care este cercul de prieteni?
  • Care sunt regulile intr-o relatie de prietenie?
  • Cum poate cineva sa strice o relatie de prieteni si cum poti sa-ti regasesti prietenii?

Sunt doar cateva dintre intrebarile care, uneori, ne dau batai de cap, dar la care incercam sa gasim un raspuns.

Multumesc este Super Eroul in jurul caruia oamenii inteleg mai bine sensul prieteniei. Copiii invata sa fie generosi cu ceilalti, atenti la nevoile lor si la ce isi doresc prietenii, ascultatori la cerintele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici invata cum sa-si pastreze prietenii si sa-si defineasca cercul de prieteni.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook