Ganduri. Amintiri

O saptamana nebuna

By  | 

Dupa o perioada de dezamagiri, intrebari fara raspuns si ganduri de strans toate jucariile online, a venit saptamana asta sa nu-mi mai lase timp nici de respirat. Cu atat mai putin de dilmele existentiale digitale.

Saptamana asta a fost plina de intalniri, evenimente, cautari de parteneri, de ore suplimentare la birou. Practic am aprins lumina dimineata si am stins lumina seara tarziu.

Ce am aflat saptamana asta?

– Ca unele companii au niste principii foarte tari. La Decathlon, spre exemplu, se doreste ca omul din magazin, de pe un raion, sa fi mancat pe paine sportul respectiv, corespunzator raionului, ca sa stie despre ce vorbeste. Nu cred sa fie usor sa gasesti oamenii potriviti, dar mi-ar placea sa le iasa. #SustinemSportul #FundatiaNadiaComaneci

– Ca ar trebui sa vedem mai multe filme europene. Poate ne-am aminti care ar trebui sa fie ritmul real de viata. Sa nu mai alergam ca nebunii prin propria viata. Am povestit mai multe aici.

– Ca divele nu poarta mereu tocuri sau rochii de seara. Diva, astazi, esti mai ales prin atitudine. Prin sclipirea din ochi si vorbele, oricare-ar fi ele, spuse cu zambetul pe buze. #DigitalDivas2017 by Avon.

– Ca nu ma dau in vant dupa scoici, dar piureul de cartofi cu sofran nu-i chiar asa rau. Ma rog, asta era pretextul de va spune ca stiu in ce bucatarie as incerca minuni de-astea :) Deocamdata am doar o chiuveta #FrankeForYou

– Ca atunci cand faci lucrurile frumoase, exista oameni care se intorc sa iti fie alaturi #FeeriaDansului #FeeriaFlorilor #CursuriMiniMe #FundatiaNadiaComaneci

– Ca sunt oameni care cred ca li se cuvine totul. Ca sunt stapani pe plantatie. Ca pot sa iti vorbeasca pe un ton de superioritate, desi n-au niciun drept. Ca pot sa calce in picioare munca ta. Ca sunt mai smecheri. #InvatSaNuImiPese #Ignore #UniiNuMerita

– Dar mai ales ca, oricat de multe si marete aa face, nu egaleaza momentele de liniste si calm in familie. Da, asa e, intai trebuie sa recapat linistea si calmul.

Stiu ca si perioada urmatoare se anunta destul de incinsa. Si ca pana pe 12 seara, dupa 21.00, nu prea o sa ma pot bucura de odihna, liniste si calm. Dar nu vine ea vacanta? Cred ca luna iulie o sa o dorm toata :) Neah, n-o sa fac asta. N-o sa pot. Si oricum nu cred ca ar fi suficient :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook