Evenimente

Pinguinii melomani, de la teatru in parcul de aventura Edenland

By  | 

„Pinguinii melomani” lasa scena Teatrului Ion Creanga pentru o zi si pornesc in aventura in Edenland Park. Pinguinii va asteapta sambata, 29 aprilie, ora 13.00, la un spectacol educativ si interactiv, cu acces gratuit.

Doi pinguini deosebiti, cu dorinte, talente ascunse si multa imaginatie, Pingunel (Anca Zamfirescu) si Pingunica (Alexandrina Halic) iubesc muzica. Aflati mereu in cautare de noi prieteni pinguini, care sa schieze si sa patineze, cei doi trec prin tot soiul de incurcaturi hazlii, visand la ziua in care vor ajunge la Polul Sud. Dar, cu un prieten special alaturi – Melo – si cu ajutorul cunostintelor lor muzicale, cei doi reusesc sa gaseasca drumul spre cel mai potrivit loc pe care sa-l poata numi acasa.

Spectacolul dureaza 30 de minute, este recomandat copiilor de 3-6 ani si are loc pe scena in aer liber din incinta Edenland Park.

Mai multe informatii despre spectacolul „Pinguinii melomani” sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro si Facebook.com/TeatrulIonCreanga. Detalii despre acces si programul tuturor activitatilor disponibile din Parc poate fi consultat pe www.edenland.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *