Evenimente

Strajerii, filmul care da copiilor pofta de tabara

By  | 

Duminica, Robert pleaca in tabara. Prima lui tabara cu clasa. Prima lui plecare de-acasa, singur, pentru o saptamana.

Nici ca se putea un moment mai bun sa vedem impreuna primul film romanesc de aventura cu si pentru copii, facut dupa Revolutie!

Filmul se numeste “Strajerii” si spune povestea unei tabere pentru copii, plina de activitati interesante si aventuri. Bine, tabara nu e chiar ca cea in care se duce Robert cu colegii lui. E o tabara cu cortul, in varf de munte, cu spalat la rau si orientari prin padure cu busola, cu catarari pe stanca si foc de tabara. Dar e o tabara in care Robert – si cred ca orice copil va vedea filmul – ar vrea sa mearga si maine.

In plus, replicile copiilor-actori sunt naturale, neregizate, improvizate. Si asta se simte! Si copiii-spectatori rezoneaza foarte bine cu “prietenii” de pe ecran.

Filmul ruleaza in cinematografele din Bucuresti din 28 iunie. Mergeti cu copiii la Străjerii – filmul! Mai ales daca urmeaza sa plece intr-o tabara. Presimt ca vor fi mai curajosi si mai nerabdatori 😉

Si, probabil, vor intreba si ei ca si copiii care au fost azi in sala, la premiera filmului, cand apare continuarea filmului 😀 Vestea buna: exista deja ideea pentru Strajerii 2 – In Delta si Strajerii 3 – La schi. Noi abia asteptam! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *