Stiri. Comunicate

Ultimele zile de inscrieri in Atelierele Imaginatiei CN

By  | 

Mai aveti cateva zile la dispozitie sa ii inscrieti pe cei mici in concursul Atelierele Imaginatiei Cartoon Network.

Concursul, ajuns la a treia editie si organizat de Cartoon Network, unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, isi propune sa sustina tinerele talente si sa le ofere premii care sa ii ajute in dezvoltarea talentului lor.

Copiii sunt invitati astfel pe site-ul oficial, sectiunea ”Concurs”, pentru a-si inscrie creatia la una dintre cele trei sectiuni: concurs de desenat, concurs de animatie/film si concurs de benzi desenate. Marii castigatori ai celor trei categorii vor primi cate o tableta grafica, dar si alte premii Cartoon Network.

Site-ul include si diferite surse de inspiratie – fise de tipul ”cum sa” sau marturii ale creatorilor de desene animate privind folosirea unor efecte speciale, elemente de voce, grafica pentru miscare si animatie.

Daca aveti sau cunoasteti un copil talentat la desen (in special), caruia ii plac desenele animate si ii place sa incerce sa creeze propriile povesti cu propriile personaje desenate sau care s-a mai jucat putin pe calculator (pentru a crea mici filmulete), puteti sa-i faceti o bucurie povestindu-i de acest concurs sau inscriindu-i creatiile in concurs.

Cine stie? Poate va fi premiat sau chiar isi va vedea opera la televizor, chiar pe postul sau preferat de desene animate!

Concursul Ateliere Imaginatiei CN se desfasoara pana pe 2 iulie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook