Ganduri. Amintiri

Un an nou ca un film de Craciun!

By  | 

In aceasta perioada a anului, orice moment liver prind il dedic unui film de Craciun. Pentru cei din jurul meu nu mai este niciun secret faptul ca, in preajma sarbatorilor de iarna, ma cuprinde asa un dor nebun de filme de Craciun.

Si eu m-am intrebat de ce. Poate pentru ca in aceste filme, cumva, chiar si cei mai incurntari oameni devin mai calzi. Sau poate pentru ca problemele isi gasesc rezvari neasteptate. Sau pentru optimismul emanat, pentru miracolele care se intampla, pentru fericirea de pe chipul tuturor. Sau poate pentru finalul perfect.

Cum ar fi daca ar exista un an intreg ca un film de Craciun? Cu prieteni de incredere alaturi, cu o frumoasa poveste de iubire, cu proiecte profesionale remarcabile, cu vise implinite, cu familie minunata, cu final miraculos.

Ei bine, eu asta va doresc! Un an nou ca un film de Craciun! Sa va gasiti mai des alaturi de cei dragi, sa aveti mai mult timp pentru voi insiva, sa va duceti la bun sfarsit proiectele, sa fiti remarcati, respectati si apreciati pentru ceea ce faceti, sa va bucurati de tot mai multe reusite, sa zambiti ca un copil in fiecare zi, sa va vedeti visele devenind realitate, sa va simtiti iubiti si sa iubiti cu toata inima, sa fiti ferciti!

La multi ani!

4 Comments

 1. Razvan

  December 29, 2017 at 10:34 pm

  Imi imaginez ca ne urezi sa avem un an ca un film de Craciun marca Hallmark, nu The Grinch/Singura acasa – in care totul pare a fi o cursa nebuna si plina de primejdii.

  Da, un an ca un film de Craciun marca Hallmark ar fi perfect. Sigur am fi cu zambetul pe buze tot timpul anului.

  • iulianaroca

   December 30, 2017 at 9:38 am

   Daaa, clar! Hallmark! Sunt singurele filme de Craciun care imi plac 😉

 2. Elena Munteanu

  December 30, 2017 at 7:26 am

  La multi ani!!!

  • iulianaroca

   December 30, 2017 at 9:37 am

   Multumesc, la fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook