Evenimente

Gradina copilariei e in Zurlandia

By  | 

Stiti melodia “In gradina copilariei“? Poate o ascultati intr-o zi. Noi o cantam acasa destul de des in ultima perioada. Exista in refren, cu referire la o floare din aceasta gradina care iti indeplineste orice dorinta, urmatoarele versuri: “Stii ce as ruga-o eu? Sa raman copil mereu!”. Acum, nu cred ca putem ramane copii mereu, dar putem sa retraim copilaria macar un weekend. Si putem face asta in taramul Zurlandia!

Zurlandia este, probabil, cel mai mare teren de joaca pentru parinti si copii, pus la cale de gasca preferata a celor mici – Gasca Zurli.

Zurlandia se intampla in weekendul 17 – 18 iunie, pe Domeniul Stirbey, langa Bucuresti, pe o suprafata de 80.000 de metri patrati. Se anunta doua zile pline, de dimineata pana seara, cu zeci de spectacole, sute de personaje, nenumarate provocari, ateliere si activitati organizate de o echipa care si-a propus sa organizeze cel mai mare festival dedicat familiei pana acum, in Romania.

Zurlandia include activitati atat pentru copii, cat si pentru parinti si intreaga familie, astfel:

  • Scoala de joaca pentru parinti

Locul unde cei mari reinvata sa se joace. Este zona destinata seminariilor si workshop-urilor pentru parintii. Traineri specializati in relatiile parinti- copii vor sustine conferinte.Parintii si bunicii descopera cum poate fi transformat haosul in distractie.

  • Academia Zurli

E locul in care copiii primesc pasaport pentru viitor. Toate cursurile si activitatile iubite de cei mici sunt adunat intr-un singur loc.

Zeci de cursuri gratuite: cursuri de indemanare, pictura, teatru, hand –made, dans, miscare, foto, cursuri de televiziune, cursul de origami sau cursul de modelaj, sculptura, educatie financiara, curs de impletit codite, curs de teatru, curs de face-painting.

  • Campionatul de Joaca

Campionatul de Joaca se bazeaza pe activitati sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfasura concursuri de triciclete, trotinete, badminton, alergarea in saci sau cu copiii în carca, de-a cataratul in copaci, stafeta, crosul familiei, saritul în groapa cu nisip, cate si mai cate.

Echipele parinti-copii se vor aseza la start si scopul principal este de-a ajunge la finish. In Zurlandia absolut toti copiii si parintii sunt CAMPIONI, pentru ca noi vom premia participarea.

  • Casa Zurli

Locul unde copiii descopera povestea Gastii Zurli. ”O casută mica” nu e doar un cantecel. Ea chiar EXISTA. Copiii sunt invitati in premiera absoluta sa fie musafiri in Casuta Zurli. Aici este locul in care copiii vor vedea recuzita si accesoriile din spectacol, vor face fotografii cu personajele si vor putea sa interactioneze cu ele. Este o ocazie unica de-a intra în lumea Zurli, acasa la ei.

  • Guinness World Records

Vrem sa intram in Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de parinti si copii. Mii de copii si parinti care se joaca impreuna si fac aceleasi miscari intr-un anumit interval de timp, vor introduce familia romaneasca in recordurile mondiale.

Programul complet al activitatilor din Zurlandia este disponibil aici.

Cum intri in Zurlandia

Accesul in Zurlandia este posibil in baza unui abonament in valoare de 50 de lei, valabil pentru o singura persoana pentru ambele zile de festival.

Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita.

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult (parinte).

Abonamentele se pot achizitiona online aici, aici sau aici.

Despre activitati petru copii si copilarie, cititi si:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook